Rochdale: krakers schuld van crisis!


Fijne kerst gehad, mooie voornemens voor het nieuwe jaar gemaakt? Mooi, want terwijl u overborrelde van naastenliefde heeft u misschien gemist dat Speculatiecorporatie Rochdale aan het klagen was over krakers om de ellende die ze zelf veroorzaakten te proberen te overstemmen.
Lees meer…

Nou is het sinds de episode Maserati Mollenkamp misschien nooit meer helemaal gezellig geworden in het spring-van-de-Bruggebouw, maar wij hebben toch een welgemeend advies aan Rochdale: Over twee dagen is het driekoningen. Als jullie de kerstboom er uit doen, zet senior woordvoerder en mediaspecialist Nico de Leeuw dan ook even aan de straat samen met de plank die hij missloeg. En dan is het enige wat we van jullie de rest van het jaar willen horen het geluid van renovaties en nieuwbouw !

Rochdale was niet bereikbaar voor een kritische discussie over onderstaande e-mail:

Subject: Persbericht Hennep en Krakers
Date: Fri, 30 Dec 2011 12:03:37 +0100
From: info@speculanten.nl
To: <ndeleeuw@rochdale.nl>,
<trolman-aalbersberg@rochdale.nl> Reply-To: <info@speculanten.nl>

L.S.

Wij lazen onderstaand bericht van vorige week en zouden hierover zoals door u aangeboden graag meer informatie ontvangen.

In het verleden heeft ons blog gepubliceerd over gekraakte woningen van Rochdale, zie https://www.speculanten.nl/node/192 waarover indertijd ook contact is geweest met Nico de Leeuw. Wij zijn erg benieuwd naar de verhalen achter de 38 woningen, waarbij we mogen hopen dat deze niet allen vergelijkbaar zijn met de in genoemde publicatie vermelde Jan Hanzenstraat. Wij zijn het net als het in het door u opgehemelde “vroeger” nog altijd erg oneeens met speculatie. We hopen dat onze publicaties de vastgoedsector opmerkzaam zal maken op het belang van fair vastgoedbeleid. Daarbij liep dan inderdaad ook Rochdale, zelfs in het post-Mollenkamp tijperk, toch nog even in het spotlicht.

Wij horen graag van u, met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload